Черния лебед гнусно: Ако на САЩ агентите им са Кирил и Асен, нормално Кремъл да ни тъпче

Бети Панова громи лидерите на "Промяната", докато правят опит да сглобят евроатлантически кабинет

Политика
16:13 - 31 Май 2023
7030
Черния лебед гнусно: Ако на САЩ агентите им са Кирил и Асен, нормално Кремъл да ни тъпче

Съпругата на бившия шеф на ВКС и екс кандидат за президент от градската десница Лозан Панов  Елисавета (Бети) Панова, по-известна с прозвището си Черния лебед, избухна неочаквано с кал срещу лидерите на "Промяната" Кирил Петков и Асен Василев, при това в разгара на опитите им да удържат кремълската офанзива у нас чрез евентуалното сглобяване на евроатлантическо правителство. 

"Опасявам се, че, ако агентурната мрежа на нашите американски партньори у нас е с капацитета на г-н Кирил Петков и г-н Асен Василев, то тогава успехите на Русия по тези ширини, са напълно закономерни.

В тази връзка се сетих за думите на един дългогодишен доайен в сектор “Сигурност”, изживяващ се като политик, който ми беше казвал, че руснаците постигали у нас всичко с много по-малко пари, за разлика от американците.

Дано в тези разходи да не е била включена и президентската кампания на държавния ни глава", коментира днес Панова, като цитира материал от уважаваната медия "Дойче веле" по повод вчерашните разкрития от шефовете на секретните звена за вътрешната политика на страната и действията на МВнР по време на редовния кабинет "Петков". 

Семейство Панови се активизираха в последните седмици след дълго мълчание в социалните мрежи и медиите, настъпило след катастрофалния резултат на бившия флагман на съдебната реформа в тога на президентските избори през 2021 г. от едва 8 на сто. 

Според запознати, завзелата имотите на законните наследници на бившия си мъж, пише и програмните слова във фейсбук на Лозан Панов.