Червен общинар стана шеф на ДФЗ в Бургас

Актуални новини
15:29 - 29 Юли 2021
2848
Червен общинар стана шеф на ДФЗ в Бургас

Общинският съветник и водач на групата на коалиция "БСП за България" Христо Панайотов оглави Държавен фонд "Земеделие" - Бургас след проведен конкурс.

Той беше назначен за временно изпълняващ длъжността директор на мястото на освободения от поста досегашен шеф Ваня Зунева в края на юни. Справка в сайта на държавен фонд "Земеделие" показва, че до участие в конкурса е допуснат само един кандидат - Христо Панайотов.

От сайта не става ясно, колко са били кандидатите за поста. На 22-ри юли отново в сайта на държавната институция е качена информация, че класиран за длъжността е единственият допуснат кандидат - Христо Панайотов. Липсва информация за оценката, която той е получил на теста и оценката от последвалото след това интервю. Окончателният резултат на всеки кандидат в конкурса представлява сбор от резултатите, получени при провеждането теста и интервюто, умножени с определените коефициенти.

В случая кандидатът за директор на Областна дирекция на държавен фонд "Земеделие" в Бургас е само един и той печели обявения конкурс.