Червена инвазия в Разград, Лудогорец заплаши

Солидна агитка надъхва ЦСКА днес в Русе

Спорт
13:30 - 19 Май 2023
3009
Червена инвазия в Разград, Лудогорец заплаши

Привържениците на ЦСКА готвят същинско нашествие в Разград за утрешната битка за върха в първенството с Лудогорец. Армейците получиха 2300 билета за своите фенове, но към „Хювефарма Арена“ ще се отправят около 3000 червени запалянковци от цялата страна.

Вече има привърженици на тима, които са си закупили пропуски за домакинския сектор В на стадиона в Разград. Трибуната за гости със сигурност ще е препълнена и ще създаде страхотна атмосфера, прилягаща за шампионски мач.

Тази сутрин ЦСКА замина за Русе, където следобед ще проведе тренировка на базата на Дунав. На нея ще присъства солидна агитка, която ще подгрее възпитаниците на Саша Илич за утрешната битка.

От Лудогорец се уплашиха от инвазията и предупредиха, че за дербито с ЦСКА в събота няма да се допускат фенове на гостуващия тим извън сектор „Г“ на „Хювефарма Арена“.

С цел спирането на червенота нахлуване, орлите пуснаха за кратко продажба на билети онлайн, но сетне я преустановиха.

„Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец – ЦСКА

Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с ЦСКА-София от XXXII кръг на efbet Лига, който е в събота (20 май) от 20,15 ч. на „Хювефарма арена“.

ВАЖНО! Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на ЦСКА-София е предвиден сектор „Гости“.

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес и утре билети ще се продават на касата на улица „Васил Левски“ от 10,00 ч. до 18,00 ч., а в събота от 10,00 ч. до началото на двубоя. В деня на мача в 12,00 ч. отваря касата на сектор „Гости“, където ще се продават билети за привържениците на ЦСКА-София.

Поради големия интерес ПФК Лудогорец въвежда лимит при покупката на билети – до 3 броя. Онлайн билети за мача Лудогорец – ЦСКА-София и на базата „Гнездо на орли“ НЯМА ДА СЕ ПРОДАВАТ.

Закупените от тестовата онлайн версия в състемата на Eventim около 100 билета за сектор „Г“ са ВАЛИДНИ. Задължително условие е тези входни талони да бъдат разпечатани на хартиен носител.

За да се гарантира безопасност на придвижване, в деня на мача временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона. От 17,30 ч. по улиците „Ветеринарна“, „Мраморно море“ и Северен булевард ще бъдат изградени пропускателни постове.

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com

Клубът на помня, че Хювефарма Арена разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предавани на полицията.
За мача с ЦСКА „Хювефарма Арена“ отваря врати в 18,15 ч.

От Лудогорец призовават феновете по възможност да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя“, написаха от Лудогорец.