Червените унили: Кампанията на БСП е мъртва

Политика
16:50 - 25 Март 2021
8599
Червените унили: Кампанията на БСП е мъртва

Тотално отчаяние е обзело членове и фенове на най-голямата опозиционна партия – БСП. „Ние нямаме абсолютно никаква кампания за тези избори, пълно мъртвило…!”, оплакаха се пред Lupa.bg. червени народни представители.  

Оказа се, че социалистите масово негодуват от този факт и не разбират апатията в червения предизборен щаб.

„По-голямата част от водачите на листи въобще не ги пускат по медиите. Или излизат: Емил Велев-Кокала сутринта, вечерта Ченчев… Въобще, все едно имаме спортен полуден! Пълна катастрофа! И любимата фраза на нашите е „имаме план”, коментира с разочарование соцдепутат.

Той и доста от съпартийците му недоумяват каква е тази кампания без нито едно послание. „Къде са водачите? Къде са посланията? Къде е Свиленски?”, не спират да се чудят в столетницата. Социалистите са убедени, че трябва да има битка на програми, на визии, а не на някакви дребни казуси.

„На всичкото отгоре най-много кадри от Държавна сигурност има в нашите листи… Нали уж говорехме за широко ветрило, за обновление, за млади хора”, възмущават се още червените.

Един от малкото кандидати на БСП, получили похвала за кампанията си, е Весела Лечева. Тя предизвика истински фурор сред млади и стари с мобилното стрелбище, което премина през Стражица и Полски Тръмбеш. „Лечева е мой фаворит за иновативна кампания! Учете се!”, поощри я даже политологът Георги Киряков.

Междувременно, както Lupa.bg ви информира, дни преди парламентарните избори Корнелия Нинова взе решение да спре дебатите на своите кандидати в национален ефир. Това се наложило след разбор на телевизионните участия на социалистите в последните дни.