Честито: Емануела и Андрей очакват второто си дете

Жената до един от най-влиятелните телевизионни продуценти в България сподели радостната вест в телевизионно интервю

Общество
12:10 - 21 Юли 2024
12550
Честито: Емануела и Андрей очакват второто си дете

Емануела Толева е жената до един от най-влиятелните телевизионни продуценти в България Андрей Арнаудов и е сестрата на Доротея Толева – актрисата, която се снима с Том Круз в последния филм от поредицата „Мисията невъзможна”. В откровено интервю пред  Мариян Станков – Мон Дьо  тя разкри, че очаква второто си дете. 

"Искам да кажа, че Васко ще става батко. Това е нещо, което чакаме с голяма радост и нетърпение. Това е момент, за който и аз, и Андрей сме готови. И двамата. Защото Андрей беше готов по-рано от мен да стане баща за втори път", заяви тя. 

"Васко разбра. Искахме да изчакаме да започне лятната ваканция и той да спре да ходи на детска градина. Казахме му докато бяхме на почивка в чужбина. След това на всеки, който срещаше, казваше: "Знаете ли, че мама има бебе в корема и аз ще съм батко?". Знаех, че ако му кажем по-рано, докато все още ен ан градина - ще разберат всички", споделя тя. 

Емануела разказа за прегръщането на истината за нашето минало и болката по пътя. Лошите отношения между родителите ѝ раждат таен свят, в който тя намира утеха в началото. А там с отворени обятия я чакат анорексията и булимията. Всяка хапка е протест, а всяко поглеждане в огледалото - страх. Емануела връща лентата назад и признава за капана на ужасната си зависимост.

"Аз съм човек, който умее да поема отговорност. Появявайки се на този свят със сестра близначка - егоизмът за мен е напълно непозната дума", споделя тя. 

По думите ѝ "детството, което е имала, не е това, което иска да даде на своите деца". "Невинаги е било хубаво, невинаги е било уютно и приятно у дома. Взаимоотношенията на родителите ми имаха многго неприятна динамика. И до ден днешен се разчувствам и ми става мъчно, когато говоря на тази тема", спомня си Толева. 

Тя разказа и за проблемите си с булимията и анорексията.

"Първоначално спрях да се храня. Това е анорексия. След това толкова бях спряла да се храня, че като започнах да се храня - не можех да се храня. Това беше много дълъг процес... продължи години. Борба е. Това е зависимост. След това се появи булимията. Никога не е, за да си слаб. Така се научаваш да преработваш стреса. След това с ечувстваш по-добре. На третата година осъзнах, че не съм добре. Научаваш се никой д ане разбира за това. Става ти част от ежедневието", споделя тя.