Честито! Косьо Филипов се омъжи за младия си любовник (Снимки)

Новинарят е вдигнал тайна сватба

Нещо за четене
12:25 - 09 Септември 2024
9470
Честито! Косьо Филипов се омъжи за младия си любовник (Снимки)

Водещият на „По света и у нас“ Костадин Филипов изненадващо се появи с халка, пише в. „Уикенд”. Най-вероятно журналистът е вдигнал тайна сватба, но половинката му се пази в пълна тайна, полът също не е известен. В публичното пространство от години се носят слухове за сексуалната ориентация на Косьо, като приятелите му са убедени, че си пада по мъже. У нас гей браковете все още не са разрешени и със сигурност не е се венчал в България, ако половинката му е от мъжки пол. Възможно е да са си казали „Да” в съседна Гърция, където от пролетта еднополовите брачни съюзи са легитимни.

Водещият има 20-годишна дъщеря Елия от брака си с Божана Филипова. Двамата са разделени от 17 години, но поддържат приятелски отношения.

Припомняме, че новинарят хвана палавата си жена да му изневерява в собствената им спалня точно до креватчето на детето им в навечерието на новата 2008 г. На купона Божана поканила в семейния апартамент свои приятели, които Косьо въобще не познавал. Голяма част от тях били от компанията на красавицата още от времето, когато се подвизавала като репортерка в телевизия „Евроком“. След полунощ Косьо отишъл да спи, съобразявайки се с факта, че на сутринта бил дежурен новинар и трябвало рано да е в телевизията. По някое време обаче го събудили стоновете на собствената му жена с чужд мъж. Изневярата доведе до развод в семейството. По-късно се говореше, че палавата Божана пък е хванала съпруга си в леглото с мъж и именно заради това са се разбрали да не се резилят взаимно по медиите и да запазят добри отношения. Малко след развода блондинката се изцепи, че е спала „само с 30 мъже”, тогава красавицата беше около 30-годишна и излизаща от 5-годишна връзка с Косьо.

Филипов не обича да говори за личния си живот, все пак преди няколко години призна, че сърцето му е заето, но без повече подробности. По-наблюдателни зрители издават, че журналистът ходел от няколко месеца с халката. От обкръжението на Филипов пък твърдят, че той живее от години на семейни начала с мъж. Той дори е запознал партньора си със своята дъщеля.

„Възможно е да нямат официален брак, а да са решили да си разменят халки в знак на любов, а и за да не ги свалят други жени или мъже. Със сигурност връзката му е с мъж”, коментират колеги на Косьо, които много се радват на щастието му. И добавят, че откакто има човек до себе си, той изглежда доста щастлив, а очите му винаги греят.