Честито! Още две бременни певици

През ключалката
13:12 - 26 Март 2020
12018
Честито! Още две бременни певици

Бейби бумът от 2019 година продължава с пълна сила и през 2020 година. Две певици обявиха своята бременност. Първа се похвали младата певица Миглена Динева. Навръх Благовещение фолклорната изпълнителка обяви, че вече изпитва радостта от очакваното майчинство. Тя публикува емоционален пост в социалната мрежа, в който изрази огромното си щастие, видя Lupa.bg.

“Избрах големия християнски празник Благовещение, Денят на майката, за да споделя с вас, моята и на семейството ми огромна радост – в нашия дом от над месец вече расте и набира сили за живота прекрасната ни дъщеричка! Голямо щастие е! От цялото си сърце го пожелавам на всяка жена, която иска да стане майка! А на жените, които вече са майки – да почетат днес по свой начин Празника на Благата вест и Св. Богородица – закрилницата на майките. На всички желая много, много здраве, много красиви моменти и скорошни нови срещи със Сестри Диневи“ – споделя Миглена.

Певицата признава, че от тази пролет музиката и майчинството ще изпълват дните й с вярата, че животът е по-силен от всичко.

Нейната колежка от поп сцената Вяра Атова също обяви, че е бременна. Тя е пазела радостната вест в тайна дори и от най-близките си приятели.

"Малко преядох по време на изолацията!  Всъщност това е едно щастливо постижение за мен имайки предвид килограмите ми в деня, в който обявиха извънредното положение. Така да се каже, без да разберем "хванахме последния влак" и с Ники се качихме до връх Камен Дел. Оказа се, че имало за какво да ме заведе на тази дълга разходка! Голямо щастие беше и тепърва ни предстоят още много щастливи моменти, сигурна съм!", пише Вяра под фотос от Витоша, като демонстрира коремчето си.