Честито! Парис Хилтън чака бебе

През януари 40-годишната богаташка обяви, че се е подложила на инвитро процедура

Новини
11:12 - 28 Юли 2021
2437
Честито! Парис Хилтън чака бебе

Парис Хилтън е бременна и заедно с годеника си Картър Реум двамата очакват първото си дете, съобщи „Page Six”. Двойката изрази готовност да създадат семейство и през януари 40-годишната Хилтън обяви, че се е подложила на инвитро процедура.

„Той е мъжът мечта за мен! Картър е 100 процента правилният човек. През цялото време говорим за сватба и планираме имената на децата ни”, заяви тогава хотелиерската наследница пред подкаста „Trend Reporter”.

Хилтън и 40-годишният предприемач се сгодиха през февруари, след като бяха заедно в продължение на една година. Картър Реум направи предложението за брак на частен остров с диамантен пръстен с изумруди, проектиран от Jean Dousset.

„Вълнувам се, че отворихме следващата глава и че имам партньор, който толкова ме подкрепя“, каза тогава Хилтън пред „Вог”. „Връзката ни е равноправна. Правим се взаимно по-добри хора. Абсолютно си заслужаваше чакането!“, призна Парис.

До момента няма официално потвърждение на информацията нито от страна на Хилтън, нито от Картър. Въпреки това снимки, споделени в социалните мрежи, издават сладката тайната на хотелската наследничка.