ЧЕЗ Електро подарява 50 пускания на пералнята

Условието е да се откажете от хартиената фактура

Новини
11:31 - 03 Юни 2019
2072
ЧЕЗ Електро подарява 50 пускания на пералнята

От 1 до 30 юни всеки клиент на "ЧЕЗ Електро България" АД, който заяви услугата "Електронна фактура", ще получи като подарък от компанията себестойността на 20 kWh електроенергия, съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ България.

В кампанията могат да участват всички клиенти на "ЧЕЗ Електро България" АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата може да се направи безплатно онлайн на www.cez.bg, в Центъра за обслужване на клиенти на "ЧЕЗ Електро България" АД или в каса на Изипей. Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер, оторизационен код и актуален имейл. Подаръка от 20 kWh клиентът ще получи под формата на приспаднатата им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията.

Двайсет kWh се равняват на консумирана електроенергия, необходима за приготвянето на 4363 еспресо кафета или на 88 часа използване на осветление. Те осигуряват на всяко домакинство 50 изпирания с автоматична пералня. Достатъчни са за 178 часа видеоигри или 81 часа от любимия семеен сериал.

Електронната фактура е безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл. Фактурата гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

Над 420 000 клиенти на "ЧЕЗ Електро България" АД вече оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура като с избора си спасиха от изсичане над 7000 дървета и намалиха използването на хартия с близо 10 милиона листа годишно, с което всяка година спестяват 215 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им, се посочва в прессъобщението. Правилата на кампанията "20 kWh подарък" са публикувани на корпоративния сайт на компанията.