Чисто гола 25-годишна софиянка подпали апартамента си и скочи от 3-ия етаж

Новини
20:49 - 05 Юни 2019
6923
Чисто гола 25-годишна софиянка подпали апартамента си и скочи от 3-ия етаж

Млада столичанка подпали апартамента си в жилищен блок в столичния квартал „Дианабад” към 18 часа в сряда, след което се метна от 3-ия етаж. За щастие, 25-годишната жена е жива, а в момента е настанена в болница без опасност за живота. Оказа се, че е получила тежка психическа криза, а в кооперацията са убедени, че тя се е отключила вследствие на употреба на наркотици и алкохол.

Късно следобед, към 17,40 часа в полицията е получен сигнал за тревожна ситуация в жилищен блок в ж.к. „Дианабад“ от живущи в кооперацията. Според първоначалната информация, 25-годишна жена, в нестабилно състояние и без дрехи, заплашвала да опожари жилището на третия етаж, където живее и да се хвърли от терасата.

Към мястото са насочени екипи на пожарната и линейка, патрули от Първо РУ-СДВР. След опитите за разговор с нея, от които тя изобщо не се е повлияла, младата жена подпалила дома си, което наложило своевременна реакция на дошлите екипи. Младата дама е спасена с намесата на екипа пожарникари, разпънали платно, върху което голата столичанка е скочила. Физически невредима, грижите за нея са поети от медицински екип, който ще установи общото й здравословно състояние.

Според съседите, жената живее отскоро в блока и била в особено психическо състояние. В кооперацията са убедени, че тя употребява наркотици и злоупотребява с алкохол, което явно е отключило кризата.