Чисто новият бул. "Линкълн" в София се разпада

Политика
12:18 - 11 Ноември 2019
3756
Чисто новият бул. "Линкълн" в София се разпада

Чисто новият булевард "Линкълн" в столичния район "Овча Купел", чийто ремонт тече вече повече от 1 година, вече е пред разпад. Снимките от настилките и тротоарите в плачевно състояние публикуваха от гражданската инициатива "Спаси София", която издигна Борис Бонев за кандидат-кмет. 

"За да не се окажем с поредния некачествен обект, настояваме Общината незабавно да възложи извършване на ремонти дейности по компрометираните участъци. Наложително е и преправяне на водещите ивици за незрящи, които отново са абсурдно разположени и карат хората да заобикалят всякакви препятствия, вкл. и пътни знаци. Припомняме, че ремонтът вече предизвика полемика, след като не беше осигурена велоалея, въпреки че такава е предвидена в плановете на Столичната община, а някой явно беше забравил и дърветата", пишат от "Спаси София". 

Това е поредният случай на мърляв ремонт в София. През последните години са били пропилени стотици милиони в такива, а качеството на живот не се е променило, отбелязват още от инициативата.