ЧИТАТЕЛИ: Славена Вътова ни трови с вегански ла*на!

"Писателката" продаде 30 бройки от готварската си книга

Култура
14:26 - 31 Януари 2024
8500
ЧИТАТЕЛИ: Славена Вътова ни трови с вегански ла*на!

Изключително досадната Славена Вътова - модел, водеща и носителка на титлата "Мис България 2006", отскоро е писателка. Миналия месец тя представи дебютната си книга “Хапки щастие” и пожъна изключителен успех - според хора от бранша от томчето са продадени около 30 бройки, половината - по време на представянето.

В книгата дамата, която ако не друго, със сигурност има забележително дупе, споделя с читателите личните си рецепти за хранене, съвети за пълноценен живот и личностно развитие. По всичко личи обаче, че публиката се интересува повече от нейни снимки по бански, тъй като произведението е поръчано 3 пъти по интернет за повече от месец. Пък и цената от 35 лева не е шега.

"Опитах се да сготвя една от рецептите на Славена - веган торта с авокадо. Мъжът ми щеше да ме изхвърли от къщи. По-гадно нещо не сме яли цялото семейство, но може грешката да е у мен. Все пак вижте я - изглежда перфектно, сигурно знае как да се храни", твърди читателка.

Умее и да готви

Вътова явно не разчита да печели пари с писателските си и кулинарни умения. Преди месец топ инфлуенсърката и бивша Мис България яхна лъскав мерцедес, чиято цена в магазина е близо 300 000 лева.

Красавицата, която все още кара мъжете да се обръщат след нея, макар че е майка на две деца, явно не страда от финансови проблеми. Тя има над 130 хиляди последователи в инстаграм и често използва популярността си, за да рекламира различни неща срещу огромни хонорари.