Човечеството е в ерата на оцеляването

Предстоят много трудни години

Мистика
10:40 - 21 Септември 2020
3518
Човечеството е в ерата на оцеляването

Човечеството навлиза в ерата на оцеляването и през следващите години ще се наложи хората да се борят за живота си поради разнородни заплахи от всякакъв характер. Това твърди руският учен Андрей Безруков, като настоява, че предстоят много трудни времена за цялата цивилизация на Земята.

Според Безруков за света идва ера на промяна, която ще продължи около 20 години. Нещо повече, през първите 5-10 години човечеството ще се бори за своето оцеляване. Сега положението в света е същото като в началото на миналия век, когато социалното напрежение достига своя връх и избухват кървави войни. Тогава става нещо подобно на рестартирането на световния ред, който продължава от 1914 до 1945 година. Две световни войни формират нови правила в света, които вече не са валидни.

В сегашната епоха политиците вече не говорят за просперитет, а решават изключително териториални въпроси, надпреварват се във въоръжаването и обмислят въвеждането на нови санкции. Политологът вярва, че светът е преминал границата, след която ще се промени завинаги. Безруков предупреждава, че човечеството трябва да обърне внимание на миналото, за да разбере какво носи бъдещето и да намери други начини за преодоляване на възникналото напрежение.