ЧРД 58, Фийби: Лиса Кудроу губи девствеността си на 32

Актрисата е най-старата "приятелка"

Свят
13:56 - 30 Юли 2021
4455
ЧРД 58, Фийби: Лиса Кудроу губи девствеността си на 32

Лиса Кудроу вероятно завинаги ще остане в сърцата на феновете в образа на шантавата Фийби от култовия сериал „Приятели“. Родената на 30 юли 1963 година блондинка е най-старата сред колегите си в основните роли от ситкома. Опитната актриса има над 80 роли в киното и телевизията, подвизава се и като сценарист и продуцент.

 
За ролята на Фийби печели Еми за най-добра комедийна актриса в сериал. Участвала е и в сериалите „Бар Наздраве“, „Луд съм по теб“, "Боб", „Завръщането“, "Херкулес", „Американски татко!“, „Онлайн терапия“, „Jack and Lou A Gangster Love Story“, „HouseBroken“ и др.

Има роли и в редица филми, сред които „Нищо общо със секса“, „Анализирай това“, "Анализирай онова", „Развален телефон“, „Марси Х“, „Екстаз“, „Издънка в синьо“, „Послепис: Обичам те“, „Хотел за кучета“, „Другата жена“, „Лесна, А?“, „Да разлаем съседите“, „Да разлаем съседите още веднъж“, „Момичето от влака“, „Like a Boss“ и др.

От 1995 година е омъжена за Майкъл Стърн, от когото има син. Твърди, че е била девствена до първата си брачна нощ, тъй като е отдадена на еврейската религия.