ЧРД: Вижте първата българска силиконка на 61, бомба е!

Елвира Георгиева си има пластичен хирург у дома и не се притеснява от старостта

През ключалката
15:00 - 09 Юни 2023
14816
ЧРД: Вижте първата българска силиконка на 61, бомба е!

Един от секссимволите на късната соц естрада - изпълнителката на "Коминочистачът" Елвира Георгиева, днес чукна 61 години. Певицата от Смолян е известна колкото с таланта си, толкова и с факта, че е официално първата родна звезда със силиконови цици, с което безкрайно се гордее.

Ако съдим по последните снимки на изпълнителката, докторът е свършил отлична работа, защото гърдите на Елвира са като на абитуриентка. И няма как да е иначе, защото имплантите са дело на собствения й съпруг - известния пластичен хирург Николай Георгиев.

От доста време Георгиева се е отдала на семейния живот и рядко излиза на сцена. Все пак на 10 юли желаещите ще могат да я видят в Пловдив на голям концерт – турнето "Обич и Песен", където ще пее заедно с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, братя Аргирови, Мая Нешкова, Нелина и Мими Иванова.

Дай, Боже, всекиму такъв бюст на 61. До Елвира е и "авторът" на имплантите д-р Георгиев

Според запознати Елвира има над 20 пластични операции, все дело на мъжа й д-р Николай Георгиев. Говори се, че всяка новост в пластичната хирургия бива изпробвана първо на нея.

Елвира Георгиева беше доста ефектна и преди корекциите. Момичето от провинцията винаги се обличаше по последна западна мода. Двамата с Николай се залюбват покрай първата интервенция на певицата - слагане на силикон в гърдите. Заради майстора на скалпела и ботокса тя заряза тогавашния си съпруг - композитора Владимир Наумов.