Чуйте неиздавано парче на Денис Теофиков година след смъртта му

Вчера талантливият младеж, останал завинаги на 21, имаше рожден ден

Шоу
17:07 - 21 Юли 2022
2655
Чуйте неиздавано парче на Денис Теофиков година след смъртта му

Вчерашният ден бе изключително тъжен за семейството и приятелите на Денис Теофиков, тъй като това е първият му рожден ден на небето. Талантливото момче остана завинаги на 21 години, а рожденият му ден бе изпълнен с мъка за най-близките. 

Баща му удържа на обещанието си да пусне непознати досега песни от сина си и навръх неговия рожден ден се появи уникална балада, която разтърси из основи неговите верни почитатели, които все още не могат да приемат факта, че Теофиков не е сред живите. 

"Миг без теб" е озаглавено парчето на Денис, което така и не успя да види бял свят преди неговата смърт. Родителите на талантливото момче са решили да пуснат всички записи на сина си, дори и такива, които са необработени в студио и в много суров вариант, за да държат името му живо. 

Припомняме, че на 24 октомври Денис Теофиков полетя от апартамента на своя приятел и с това приключи земния си път. Официалната версия води към самоубийство, но негови приятели отказват да повярват, че сам би погубил живота си по толкова жесток начин.