Циганин псува в автобус: 200 години турци са ви е*али, сега е наш ред!

"Дотук бяхте, българи - ние ще ви мачкаме вече", крещи друг ром

Актуални новини
15:13 - 30 Юни 2019
16789
Циганин псува в автобус: 200 години турци са ви е*али, сега е наш ред!

Случай на поредно ромско безчинство възмути хиляди българи, след като видеоклип от провокацията бе публикуван във Фейсбук в неделя по обяд. Потребител на социалната мрежа разпространи клип, на който се вижда как тумба млади цигани си позволява нагло поведение в пловдивски автобус, пълен предимно с жени.

Във видеото се чува как единият от младежите, гол до кръста, псува българите, нарича ги „гяури“ и заявява, че „200 години турците са ви е*али, сега сме ние наред“. Останалите от групичата го аплодират и се смеят гръмко.

На предупреждението на мъж, че ще се обади незабавно в полицията заради хулиганското му поведение, същият ром отговаря: „Звънете колкото си искате, нас, ромите, полицията не ни плаши“. „Дотук бяхте. Ние ще ви мачкаме вече“, продължава да крещи най-наглият от групата.

По думите на автора на публикацията, клипчето е заснето от друг младеж от циганската групичка. Цялата тумба роми говори силно, крещи, издава неприлични звуци и се заяжда с пътниците. Потребители на Фейсбук настояват МВР веднага да започне проверка на случая и да арестува за хулигански прояви с особена дързост младите роми.