Циганинът Меди обърна резбата?

Певецът кифлее с нови зъби за 30 бона, полазиха го впечатлени гейове

Шоу
17:35 - 18 Септември 2024
4036
Циганинът Меди обърна резбата?

Мехмед Гогов – Меди е не само един от най-вървежните чалга изпълнители в момента, но минава и за един от топ плейбоите в лекия жанр. Певецът от ромски произход, който има и турски корени, обаче уплаши феновете си, че е обърнал резбата, след като се превърна в абсолтна кифла със скъпи естетически процедури.

Изпълнителят на хита „Надежда“ е извадил всичките си естествени зъби, за да си сложи изкуствени, по-бели от снега. Според запознати интервенцията му е струвала около 30 000 лева. Само за едно свое участие Меди прибира 12 бона и това го прави най-добре платеният чалгар сред мъжете, така че със сигурност може да си позволи да се поглези.

Работата е там, че след процедурата изпълнителят беше полазен не от дащни дами, а от агресивни хомосексуалисти, които го заливат с неприлични предложения в социалните мрежи. "Сигурно правиш страхотни свирки" и "Ако си епилираш и дупето ставаш перфектния мъж" са сред най-меките покани, на които се радва Меди.

Истината обаче е, че Гогов отчаяно се опитва да намери подходяща жена за съпруга. Преди няколко месеца певецът удари 30 г., което за неговия етнос означава, че е стар ерген. Фамилията му го притискала да се задоми и да си народи дечица. Меди обаче е доста взискателен в това отношение. Плеймейтката Моника Валериева беше готова да свият гнездо, но той я изхвърли заради шавливото й минало.

Връзката му с младата колежка Десита също удари на камък, но с новите зъбки ако не съпруга, Меди поне може да си намери съпруг.