Цигарено НЛО лети над самолет

За необичайната среща съобщава пилотът

Мистика
14:26 - 26 Февруари 2021
4035
Цигарено НЛО лети над самолет

Социални медии в Америка предават едно съобщение от последните дни, получено от пилот на полет 2292 на American Airlines. Пилотът вижда цилиндричен неидентифициран обект над Ню Мексико.

На записа се чува глас, който развълнувано информира службата за управление на въздушното движение за инцидент по време на полета.

Виждате ли някаква цел на радара, пита пилотът и продължава: Нещо необичайно ни се случи. Неприятно е да се съобщава за това, но странният обект, летящ над нашия самолет, прилича на дълъг цилиндричен обект, подобен на крилата ракета.

Авторът на блога Deep Black Horizon, който е сред първите, публикувал тази новина в интернет, съобщава, че е напълно възможно пилотът да е заснел НЛО. Срещата на пътнически самолети с НЛО не е толкова рядко явление. В Съединените щати е създаден дори център NARCAP, който е предназначен да помогне на пилотите и диспечерите на пътническите авиокомпании да вземат подходящи решения в случай на такива сблъсъци, за да направят полетите по-безопасни. NARCAP обаче не предоставя никаква информация за пресата.

Експертите уточняват, че предположението на скептиците, че може да е ракета или някакъв вид американски военен самолет, е малко вероятно, тъй като търговското въздушно пространство никога не се нарушава от военните с цел опазване на човешкия живот.