ЦИРК КОПЕЙКИН: Маргинали се избиха в ефир заради заповедите на Кацаров

Политика
18:30 - 03 Ноември 2021
9766
ЦИРК КОПЕЙКИН: Маргинали се избиха в ефир заради заповедите на Кацаров

Скандали, викове и грозни обвинения полетяха в студиото на предаването "Пресечна точка" по Нова телевизия по време на дебата между представители на различни политически сили, всяка - по-маргинална от другата - ВМРО, ИБГНИ и "Възраждане". 

Думата бе дадена на всеки за две минути, а след това започна и чистият дебат, който всъщност се превърна в истински цирк.

"Считаме, че мерките на МЗ са предложени в момент на безизходица. Служебният кабинет половин година проспа възможността да направи нормална кампания, в която да разясни какви са плюсовете и минусите при ваксинация", поде по време на двете си минути Юлиян Ангелов от ВМРО.

"Всички знаехме, че тази вълна ще дойде, но видяхме и престъпното бездействие на служебния кабинет. Те дори не подготвиха достатъчно респиратори и кислород. Искаме оставката на здравния министър. Той показа, че не може да направи нищо за 6 месеца", добави той. 

"Трябваше да посрещнем вълната подготвени. Обявяваме се против зелените сертификати, защото те няма да имат ефект. Бройките на заразените или починалите не намалява. Тези мерки не са адекватни, а явно не са и полезни", смята патриотът.

"Бяха проспани 6 месеца, а държавата бе оставена в абсолютен здравен хаос", каза Ангелов.

Никола Вапцаров от ИБГНИ се счепка с третия гост в студиото Деян Николов от „Възраждане“ заради ваксините и зелените сертификати. Ябълката на раздора бяха думите на Николов, че формацията му ще прокара закон против задължителната ваксинация.

От формацията на Манолова скочиха, че това е евтин популизъм.

Ангелов също се намеси в спора и ги пита как така сега се чепкат, при положение, че до вчера са протестирали против ваксинацията заедно. Това пък накара другите двама да се обединят срещу него, обвинявайки го, че саботират работата на държавата заедно с ГЕРБ.

„Вие вашата партия къде дарихте пари от субсидията си. Като говорите срещу някого, нека да кажете, че от ГЕРБ са правили вашия председател г-н Констадинов шеф на музей“, каза Ангелов.

Започнаха разговори на тримата един през друг, като се вадеха обвинения свързани с Бареков, Каракачанов и други известни политици.