Цирк "Герена" без край: Фен на ЦСКА се гаври със Сираков и Джизъса (СНИМКИ)

Спорт
20:46 - 01 Юни 2021
52848
Цирк "Герена" без край: Фен на ЦСКА се гаври със Сираков и Джизъса (СНИМКИ)

"Шоуто трябва да продължи" - едно от великите парчета на легендарните Queen. Днес шоуто продължава със страшна сила - и за червени, и за сини. Феновете на ЦСКА, подобно на тези на Юнайтед, които се подиграват на Сити за загубения финал в Шампионската лига от Челси, се гаврят със своя вечен съперник Левски. Или по-точно със съдбата на клуба от "Герена".

Един от култовите фенове на армейците - Валентин Лазаров, станал още по-известен преди време с пиперливи фрази от появите си по телевизията и по-конкретно в предаването "Ултра спорт" по "Евроком", публикува в социалните мрежи снимки, които накараха червена България да избухне в смях. Фотографиите вече се въртят из всички социални мрежи и групи на привърженици на ЦСКА в интернет, а смехът е голям.

И всичко това става часове, след като спряганият за собственик на Левски - Джоузеф Диксън, заяви, че хора от ръководството на сините са го изнудвали.

На едната фотография в известен столичен хотел Лазаров е с мажоритарния собственик на сините Наско Сираков, а на другата с Благой Георгиев - Джизъса, за който се твърди, че е връзката между британеца и "Герена", а също така и че съвсем скоро ще заема важен пост в клуба от Сухата река.

"Вече съм с пост. Търсят се кадърни хора да изхарчат едни пари. Скоро и новини. Добри новини", написа Валетин Лазаров за снимките със Сираков, а малко по-късно, когато публикува и тези с Джизъса, фенът на ЦСКА написа: "Искам максимален брой лайкове, за да ви пусна снимката с Диксън. Пълна мобилизация.
Сделка ще има".

Малко след срещата Лазаров ъпдейтна информацията: "Фактите от днес. Изводите са ваши. Диксън е около 20 килограма. Около 1,65-1,70 см. С розови бузки като доматче, сорт биволско сърце. Евтино костюмче. Изплашен поглед. Много изплашен поглед.

Тримата тенори водеха разговор помежду си.

Дикси даже и не ги слушаше, защото си говореха на български. Мъри видимо също не участваше в разговора. Мъри и Насо си тръгнаха.

Останаха Джизи и Дикси. Джизи леко дърпаше Дикси, като кученце на каишка. Дори леко и нежно го положи като стар войник.

Дикси има изплашен поглед. Много изплашен поглед.

Около 14,50 часа не се стърпях и лично попитах Джизи ще има ли сделка. Отговори ми, че това искаме всички. Стана ми мило, че и мен ме включи. Но наглите журналисти от Спортал не спираха да звънят, за да питат за едно фалшиво писмо.

И други неща, но утре. Лайквайте, за да работя за вас". 

Ден преди това в интернет се появиха любопитни кадри на възпълничкия вече Благо Георгиев, на които се вижда, че е в "работна среща" в популярно заведение в София. И оттам се отприщиха поредните фантасмагории.

Разбира се, "приказката" не приключва тук, след като в групата на армейците във Фейсбук - "СеверЪ", се направи едно любопитно сравнение със събития, случили се преди години: "2009 г. - Казанската афера, 2021 г. - Британската афера".

А червените привърженици допълват: "Британецът пусна открито писмо до медиите, в което признава, че е постигнал споразумение с настоящото ръководство, но в последните 72 часа е бил изнудван за промяна на вече договорените условия.

Диксън обяви, че няма да толерира подобен род действия и ще обмисли по-нататъшното си поведение. ЦИРК!"

Всичко това няма как да се понрави на синята част от България. Бившият председател на Тръст "Синя България" - Васил Колев, също взе отношение по темата, макар и разгневен и разочарован: "Размириса се и семейството е впрегнато да бърше. Ясно, сделка няма да има, само се чудят как да го обявят.

Спестяваме си гръмовен исторически резил, сега чакаме обещаното Ново начало.

Трагикомедия от шимпанзета за шимпанзета!"