Мълния от "Герена": Диксън заяви, че хора от Левски го изнудват!

Постигнахме джентълменско споразумение и ръководството, но..., оплака се британецът

Топ
14:23 - 01 Юни 2021
3355
Мълния от "Герена": Диксън заяви, че хора от Левски го изнудват!

Спряганият за нов собственик на Левски - Джоузеф Диксън, проговори. Но не както се иска на някои. В интернет пространството се публикува интересен мейл, за който Топспорт твърди, че е изпратен от името на кандидат-купувача на Левски - Джоузеф Диксън.

В него англичанинът призна за разговори с клуба, но изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на "сините", като са били променяни параметри, които вече са били уточнени.

Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия.

Ето какво написа той:

"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и моето желание да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както вече знаете вече постигнахме джентълменско споразумение и ръководството. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри.

Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник. Като уважавана легална единица няма да толерираме подобни бизнес действия и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла.