Цончо ощастливи сексбомбата Звезделина

Ганев отваря пътя към парламента на моделката от "Възраждане"

Политика
22:16 - 12 Юни 2024
14386
Цончо ощастливи сексбомбата Звезделина

Зам.-председателят на ПП „Възраждане“ Цончо Ганев е на път да направи несебърската активистка и секссимвол на партията Звезделина Каравелова много щастлива.

Ганев, който до този момент неизменно влизаше в НС от Втори МИР Бургас, този път е решил да се възползва от мандата си в 23 МИР в София, където също бе водач, а това ще отвори широко вратата за 50-ото Народно събрание за Каравелова, която е от най-верните войници на партията в региона.

Очаква се решението на Централната избирателна комисия (ЦИК),  което на 99 % ще потвърди разпределението, което отрежда 2 депутатски места за „Възраждане“ от Бургаска област.

При това положение към столицата ще тръгнат общинският председател Борис Аладжов, защитил позицията си по категоричен начин, спечелвайки над 1200 преференции и Звезделина Каравелова, заемаща трето място в листата, пише Флагман.бг.

Всъщност решението на Цончо Ганев да влезе от 23 МИР София не е изненадващо, защото партията там печели 3 мандата, а след изгонването на бившия народен избраник Николай Дренчев, който традиционно влизаше от този МИР, листата сякаш се оголи и нямат достатъчно „проверени“ кадри.

Това бе причината и Цончо Ганев да стане водач в столичния район.

Новата бургаска депутатка и бивша моделка Звезделина Каравелова придоби популярност в Бургас след ковид протестите през 2020 и 2021 година, а впоследствие се изстреля в листата на „Възраждане“, но в цикъла от избори така и не успяваше да стане депутат.