COVID-19 взе милиардна преднина пред Марадона

Дон Диего не го уби коронавирус, той умря от щастие

Топ
16:48 - 27 Ноември 2020
1883
COVID-19 взе милиардна преднина пред Марадона

Новината от последните няколко дни за смъртта на Диего Марадона скова и опечали футболния и спортния свят. А и не само него. И ако за мнозина това е било очоквано, то за други не е. Информацията, че аржентинецът е отишъл в по-добър свят, обиколи планетата като мълния, а в родната му Аржентина и Неапол сълзите се превърнаха в морета.

В последните месеци сме завладяни и от пандемията от коронавируса, която блокира света. И май така ще е още известно време, за което всички се молят то да е възможно най-кратко.

Някой има ли идея, когато се напише в търсачката коронавирус на английски или COVID-19 колко новини се появяват горе-долу? Или ако напише Марадона, също на английски? Не? Статистаката показва, че заразата води на гения. Около 6 140 000 000 срещу над 141 милиона. Да, разликата е голяма, меко казано.

Колкото и да е, все тая, но е редно доброто в крайна сметка да победи! След години я си спомним за ковида, я не, но Марадона ще е вечен!

Всъщност, дали Марадона не е споменаван в пъти повече като цяло от модерната зараза, тъй като легендата за момчето от Аржентина започва много по-рано и няма да свърши. Вярно, в онези години, когато Дон Диего твореше на зеления терен, нямаше още електронни медии, нямаше индикации в Гугъл, така че... Тогава отворете вестниците и започвайте да броите!

Да, Марадона не го уби коронавирус! Той умря от щастие и обичан, живя не като за 60 години, а като за 160.