COVID спрял Лена и годеника ѝ Мирослав да сключат брак

Бориславова е една от най-одумваните дамо в българската политика през последните две години. В момента тя е бременна и с бащата очакват първото им дете

Новини
14:45 - 11 Юни 2023
4731
COVID спрял Лена и годеника ѝ Мирослав да сключат брак

Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов не са се оженили заради COVID. Това каза тя в подкаста "Нов човек". В момента двамата чакат и първото си дете. 

Независимо, че съм жена в политиката, през това събитие трябва да мина като всяка една друга жена. Единствената разлика ще бъде, че вероятно ще имам повече снимки с корем в жълтите медии, каза още тя. Бременността пък била лека и безпроблемна през първите 6 месеца. Аз съм на 33 години и знам какво ми харесва и какво ми е важно. В момента това, което ме притеснява е - как ще се променя като човек, заради всички хормонални дисбаланси, разказа още тя.

Бориславова има стремглава кариера - Специализиралата в “Харвард” юристка бе една от трите българки, включени в престижния списък на международното списание “Форбс” за най-успешни млади предприемачи в света за 2018 г., звезда на една от най-престижните адвокатски кантори в България.

Имаме страшно талантливи деца и младежи, които просто трябва да повярват, че могат да постигнат нещо, казва още тя. Според нея егото и личното позициониране е много по застъпено в мъжете. Дамите са по-малко склонни да поемат риск и да бъдат част от политиката.