ЦСКА би Монтана с 2:1

Червените фенове спретнаха пирошоу, което спря движението на влаковете

Футбол
19:15 - 08 Ноември 2020
3417
ЦСКА би Монтана с 2:1

ЦСКА победи Монтана като гост с 2:1 в мач от 12-ия кръг на Първа лига. Мачът на стадион Огоста започна отлично за ЦСКА. В 8-та минута Греъм Кери центрира отляво, а в опита си да изчисти Реян Сенхаджи си вкара автогол.

Попадението зарадва феновете на гостите, които въпреки, че мачът се игра пред празни трибуни бяха заели удобна позиция извън стадиона, откъдето наблюдаваха срещите и дори направиха пирошоу, които спря един от преминаващите влакове.

ЦСКА можеше да вкара втори гол в 12-та минута, но удар на Ахмедов бе спасен. Последваха нови пропуски за червените, като Енрике не успя да уцели вратата с глава. Малко преди почивката Монтана можеше да изравни, но Стефан Каменов не уцели вратата, предаде Канал3.

През второто полувреме отново Ахмед Ахмедов бе човекът, който най-много пропускаше за ЦСКА. Гостите все пак стигнаха до втори гол. В 70-та минута Али Спу се възползва отподаване на Тиаго и вкара за 2:0. Монтана обаче бързо върна интригата в мача. Още след изпълнението на центъра Николай Минков се разписа и даде надежди на своите съотборници поне за точка. До края на мача обаче домакините не успяха да изравнят, с което ЦСКА записа втора победа в Първа лига под ръководството на Даниел Моралес. С трите точки червените събраха 21 на третото място, а Монтана е 11-ти с 12.