ЦСКА надви с 3:1 Локомотив (София)

Тимът на Бруно Акрапович завърши зимната подготовка без загуба

Футбол
17:12 - 06 Февруари 2021
2078
ЦСКА надви с 3:1 Локомотив (София)

ЦСКА завърши зимната подготовка без загуба. Тимът на Бруно Акрапович победи с 3:1 втородивизионния "Локомотив" София в последната си контрола преди началото на пролетния дял в Първа лига. За вицешампионите той започва с гостуване на "Славия" идната събота.

На стадион "Българска армия", "червените" поведоха в 8' с гол на Адалберто Пеняранда от дузпа, отсъдена за фаул срещу него. ЦСКА удвои в 65', когато влезлият като резерва Чарлс Бисмарк намери отлично Тиаго Родригеш и последният преодоля вратаря Митрев с лекота.

"Железничарите" намалиха изоставането си шест минути преди края чрез Георги Бабалиев, но домакините сложиха точка на спора секунди по-късно. Разписа се Джорди Кайседо, за когото това бе неофициален дебют с "червената" фланелка. Еквадорецът се нуждаеше само от 12 минути след появата си в игра, за да отбележи.

Освен генерална репетиция за подновяването на сезона, двубоят бе и възможност за ЦСКА да представи новопривлечените Кайседо и Феде Варела. Треньорът Бруно Акрапович не заложи на тях от първата минута, а изненадващо сред резервите останаха още Густаво Бусато, Юрген Матей, Жеферсон и Георги Йомов.

Снимка: Lap