ЦСКА няма да праща съгледвач на Брьондби - Базел, румънец свири реванша със Сейнт Патрикс

Спорт
12:29 - 04 Август 2022
1711
ЦСКА няма да праща съгледвач на Брьондби - Базел, румънец свири реванша със Сейнт Патрикс

ЦСКА няма да изпраща съгледвач на първия мач между Брьондби и Базел, който ще се играе на „Брьондби Стейдиъм“ от 21:45 часа довечера.

Жребият във вторник определи победителят от датско-швейцарския сблъсък да се изправи евентуално срещу „червените“ в плейофа на ЛК. На „Армията“ обаче са преценили да не пращат емисар на живо в Дания.

„Ще видим евентуално за реванша. Няма смисъл да говорим за Брьондби или Базел. Ако, дай боже, преминем в другия кръг, тогава ще коментираме другите съперници“, заяви на Саша Илич.

Румънският съдия Хорацио Фешник ще ръководи реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите между Сейнт Патрикс и ЦСКА. Двубоят на „Тала Стейдиъм“ в Дъблин ще се играе на 11 август от 21:45 часа.

Помощници на 32-годишния Фешник ще бъдат неговите сънародници Валентин Аврам и Александру Керей. За четвърти съдия е определен Себастиан Колцеску.

Хорацио Фешник е познат за феновете на ЦСКА. На 17 септември 2020 г. той ръководи домакинския мач на „червените" срещу БАТЕ Борисов от втория квалификационен кръг на Лига Европа.
„Червените“ спечелиха с 2:0, въпреки че в 30-ата минута реферът отсъди дузпа в полза на беларуския тим. Густаво Бусато обаче спаси удара на Милич от бялата точка.