ЦСКА отрече за Соу, побърза да успокои феновете

Гамбийският нападател на червените е спряган за трансфер в египетския гранд Ал Ахли

Спорт
14:12 - 14 Януари 2020
1201
ЦСКА отрече за Соу, побърза да успокои феновете

Ръководството на ЦСКА побърза да опровергае тиражираната днес информация, че клубът ще се раздели с един от основните си нападатели - голмайсторът Али Соу. Гамбиецът е спряган за египетския Ал Ахли, като слуховете гласят, че двете страни са се договорили, а ЦСКА ще получи за него 4 милиона евро.

Преди началото на зимната подготовка и заминаването на армейците за Турция, където са на лагер, наставникът Милош Крушчич сподели, че не е изключено отборът да се раздели с някой от нападателите си, тъй като има много.

Соу от своя страна заяви, че остава и мисли единствено за представянето си с червената фланелка. Практиката показва, че в България започне ли да се опровергава футболен трансфер, то той почти сигурно ще се осъществи.

Въпреки това, ето и позицията на ЦСКА:

„Армейци, относно последните новини в медиите, че клубът ни е пред финализирване на продажбата на нападателя Али Соу в Египет, сме длъжни да поясним следното:

Истината е, че при нас досега са постъпили три много силни оферти за негов трансфер. Интересът от страна на чуждестранни клубове е логичен и очакван, но пред ръководството на ЦСКА не стои на дневен ред раздяла с футболиста на всяка цена.

Али Соу е основен и много важен състезател за нашия отбор и ние разчитаме на него, за да постигнем целите си този сезон“.