ЦСКА замина за лагер в Австрия след куп похвали от Хърватия (СНИМКИ)

Медиите в бившата югорепублика отделиха подобаващо място на 31-кратния шампион на България

Спорт
13:01 - 20 Юни 2019
4104
ЦСКА замина за лагер в Австрия след куп похвали от Хърватия (СНИМКИ)

ЦСКА замина на лагер в Австрия рано тази сутрин. Червените отпътуваха в 6:00 за Мюнхен, откъдето ще се придвижат до курорта Капрун.

Воденият от Добромир Митов и Люпко Петрович отбор ще остане в алпийската страна до 4 юли.

Първата е срещу чешкия Прибрам на 24-ти, след което армейците излизат срещу шампионите на Унгария - Ференцварош и на Украйна - Шахтьор Донецк, а след това и срещу Ред Бул Залцбург от Австрия.

В същото време в Хърватия заляха със суперлативи ЦСКА. Вчера беше теглен жребият за втория предварителен кръг на Лига Европа, където местният Осиек ще се изправи срещу българския тим, ако преди това преодолее черногорския Титоград, разбира се.

"ЦСКА е един от двата най-големи клуба с историческо значение в България, но през последните години ЦСКА премина през доста перипетии, докато се върне на върха на българския футбол. Пред четири години ЦСКА бе изхвърлен в трета лига поради натрупани дългове. Там, като аматьори, се превърнаха в първия третодивизионен отбор, който печели Купата на България. Това е последният трофей в историята на клуба. В последствие клубът се възкреси. През миналия сезон ЦСКА се бореше за титлата с Лудогорец, но в крайна сметка завърши втори", пише в материала си местният вестник "Дневник".

Снимка: cska.bg