Цв. Цв. с брониран майбах за €1 млн. на вота (СНИМКИ)

Личности
13:32 - 05 Април 2021
22195
Цв. Цв. с брониран майбах за €1 млн. на вота (СНИМКИ)

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов се появи в деня на изборите с брониран майбах за 1 милиона евро и жива охрана.

Колата-чудо с личен шофьор изчакала Цв. Цв. пред сградата на „Артекс”, в която възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“ живее в апартамент със собствен асансьор. 

Бронираното чудовище от луксозния бранд на „Мерцедес” се шофира от здраво момче – едно от многото, които се грижат за живота и здравето на председателя на „Републиканци за България”, пише anteni.bg.

Според колегите прави впечатление огромното разминаване между доходите и луксозния начин на живот на Цв. Цветанов, коментират независими наблюдатели на политическите процеси у нас.

Цветанов наистина живее като арабски шейх, който няма никакви ограничения, твърдят негови бдителни комшии, които са притеснени от цялата тази мутро-полицейщина пред кооперацията, строена от известната фирма „Артекс“.

Последните данни от паралелното преброяване сочат, че партията на Цветанов получава 1,17% подкрепа, което означава, че ще получава годишна субсидия по 8 лева за всеки глас.