Цветан Цветанов от култовия Костинброд : Кампанията ще е много мръсна!

Вторият човек в ГЕРБ обеща минимум 7 души в Брюксел

Актуални новини
12:18 - 17 Април 2019
1420
Цветан Цветанов от култовия Костинброд: Кампанията ще е много мръсна!

"Ще бъде много мръсна кампанията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на местните“, каза шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с актива на партията в Костинброд. Градът е емблематичен за ГЕРБ заради аферата „Костинброд“, свързана с печатането на бюлетините в местната печатница. Скандалът засегна ГЕРБ по време на деня за размисъл преди парламентарните избори през 2013 година.

Пред членовете на партията от Костинброд Цветанов не е говорил за скандала с апартаментите, който доведе до оставката му от Народното събрание "Не знам дали по време на предстоящата кампания от БСП ще говорят изобщо за европейски политики – както подобава на подобен тип избори“, допълни той. Преди две седмици лидерът на БСП Корнелия Нинова на свой ред се похвали, че нейната партия е първата, която е излязла с платформа за европейските избори.

Цветан Цветанов обясни, че ГЕРБ иска да има 7, а защо не и 8 евродепутати. “Победа на евровота ще даде тласък на подготовката ни за местните избори“, каза той.

Шефът на предизборния щаб призова хората си да бъдат изключително активни в следващите месеци. “Бъдете постоянно в диалог с хората, говорете им, покажете кой наистина е свършил нещо както на местно, така и на национално ниво“, обърна се той към хората от Костинброд.