Цветанов предупреди в Поморие, че БСП ще хвърля компромати

Щом обявим листата, очаквайте да чуете всякакви неверни неща от червените, каза вторият в ГЕРБ

Политика
17:53 - 30 Март 2019
1453
Цветанов предупреди в Поморие, че БСП ще хвърля компромати

"Вероятно всички сте видели водача на листата на БСП – обвинената в пране на пари в особено големи размери Елена Йончева вчера да казва, че вярва на турската страна във връзка с изказването на Мевлют Чавушоглу, но не и на премиера Борисов и правителство на България. Това национално отговорна политика ли е? Не е ли умишлено търсене на провокация. Това е потенциален риск за страната ни и от всяко излишно изказване може да тръгне нещо, което да е заплаха за националната ни сигурност".

Тези въпроси зададе пред партийния актив на ГЕРБ зам.-председателят на партията Цветан Цветанов на областен семинар, който се провежда днес в морския град.

Вторият в ГЕРБ отбеляза, че в Гърция има увеличение на миграционния поток с около 30% спрямо 2017 г, а за България той е почти нулев. "Това не е ли заслуга на българското правителство и на министър-председателя?", попита Цветанов.

Зам.-шефът на герберите предупреди, че щом бъде обявена евролистата на ГЕРБ,  кандидатите ще чуят всякакви неверни неща от БСП. "На местните избори битката ще бъде отново безмилостна. Ще се стараят да дискредитират успешните кметове с компромати. Опонентите ни нямат какво друго да предложат, нямат идеи. Затова трябва да подкрепяме кметовете. Без работата им в общините нямаше да имаме тези успехи във всички национални избори.", заяви Цветанов.