Цветанов предвижда пълен разпад за БСП след вота

ГЕРБ подемат масирана информационна кампания за ползите от еврочленството

Новини
20:40 - 08 Април 2019
2007
Цветанов предвижда пълен разпад за БСП след вота

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов предрече пълен разпад за БСП, ако левицата загуби европейските избори. По думите на Цветанов в БСП има тежки вътрешнопартийни проблеми и именно желанието на Корнелия Нинова да ги прикрие, я кара да бъде толкова агресивна спрямо ГЕРБ.

"Важно е обаче да се знае, че победата на ГЕРБ на европейските избори ще направи процеса на разпад в БСП необратим", обясни той. Местните избори са изключително важни, защото именно местната власт е гръбнакът на държавното управление. Ето защо правителството не дели общините на "наши" и "ваши". Заради тази грижа на правителството за българските региони и европейската солидарност, българските населени места се модернизират и добиват европейски облик. От подобрената среда за живот се възползват всички граждани, не само членовете на ГЕРБ", каза още Цветанов. 

В тази връзка той призова актива на ГЕРБ да се бори с фалшивите новини на БСП чрез непрекъснати срещи с хората, на които да се разясняват всички успехи и политики на правителството. Той настоява партията да разгърне масирана информационна кампания, която да е насочена към показването на всички ползи от членството на България в ЕС и положителния ефект от европейската солидарност.