Цветанов "оголва" службите за листите си

Ченгета и военни експерти застават начело на кандидатдепутатските списъци на републиканците

Политика
11:27 - 18 Февруари 2021
5425
Цветанов "оголва" службите за листите си

Лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов неизменно върви по старите си стъпки по линията на службите за сигурност и поставя на челно място в списъците си с кандидат-депутати ченгета, военнослужещи и вещи в делата на Националната сигурност лица. Такъв е примерът от Варна, където начело на листата му застава Веселин Василев, член на Изпълнителния съвет на партията, бивш кмет на Вълчи дол и експерт по Национална сигурност и отбрана. 

„Той познава проблемите на местната власт като кмет на Вълчи дол, като човек на бизнеса знае какво трябва да се промени“, коментира Цветан Цветанов. Втори в листата е адв. Диан Иванов - отличен юрист, семеен с две деца, координатор на партията в сектор „Правoсъдие“  и председател на Контролния съвет. С две кантори в София и Варна.

Трети в листата е Панайот Кискинов, координатор на партията за област Варна , завършил Юридически факултет профил "Национална сигурност". Експерт търговия и маркетинг. Семеен с две деца.

Четвърти е Младен Македонски, координатор за община Варна, възпитаник на ИУ-Варна, експерт „Публични финанси“.

Под номер пет в листата е Анна Лисичкова член на Контролния съвет на Републиканци за България, магистър „Инженер еколог“, педагог по техника и технология, експерт екология, разработване и управление на инвестиционни проекти с профил частни бенефициенти.

Предстои предложенията да бъдат разгледани и обсъдени на Изпълнителен съвет.

Във Варна беше представена и кандидатурата на инж. Добринка Иванова за кмет на с. Слънчево за предстоящите частични местни избори на 28 февруари. Цветан Цветанов и Павел Вълнев бяха на посещение в с. Слънчево, където се срещнаха с избирателите и успяха да спечелят доверието и симпатията им. Инж. Иванова бе представена от Цветан Цветанов като изключително интелигентен човек, който в последните 20 години се занимава с трудова медицина. Цветанов разказа, че дядото на Добринка също е бил кмет на селото и по негово време то се е развивало много добре.

Зам.-председателят Павел Вълнев заяви, че влизайки в парламента Републиканци за България ще потърсят сметка къде са похарчени всички пари, които беше обявено, че ще се отпуснат за бизнеса. Очевидно парите не са отишли в бизнеса и в хората. По думите му занапред положението вследствие на пандемията за малкия и средния бизнес ще се усложнява.

„Републиканци за България ще работи за държава с правила“, каза още Вълнев.