Цветът подмладява - 6 тенденции в боядисването

Русото никога не излиза от мода

Бюти
11:33 - 20 Ноември 2019
15954
Цветът подмладява - 6 тенденции в боядисването

Ако има цвят на косата, който изглежда страхотно по всяко време на годината, то това е русият. Комбинацията от тъмни и светлокафяви кичури, направена с помощта на техниките омбре и балеаж, приляга на почти всяка прическа и може да се направи по най-различни начини.

Русо еспресо

Вдъхновен от едноименната напитка "Старбъкс", колористът Джак Ховард от известен лондонски салон излезе с този нюанс. "Блонд еспресо" се характеризира с нюанс, напомнящ на богато еспресо, по краищата на което се разпределя "пяна", топяща се в кафе, направена с помощта на техниката балеаж.

Ховард споделя, че ключът към желания нюанс е на някои места да се откроят тънки светли кичури, които приличат на карамелени нишки.

Лека блондинка

Джиджи Хадид е най-яркият представител за къдрици с карамелени акценти. Корените ѝ остават тъмни, но по-светлите кафяви и медени тонове я карат да изглежда така, сякаш прекарва повече време на слънце, а не в салона.

Платинена блондинка

Изсветлените краища на косата на Ашли Бенсън не изглеждат контрастни в корените, въпреки че оттенъкът е близък до платиненото. Този резултат е благодарение на средния нюанс на кафявото, който изглежда подходящ за самата нея, за разлика от по-тъмния шоколад.

Къдрици с ярки краища

Тъмните корени плавно преминават към по-светли краища, добавяйки характер на къдриците. Трябва да се помни, че след изсветляване на косата, трябва да се използва дълбоко хидратиращ балсам, за да се поддържа структурата на косата.

Блестяща блондинка

Слънчеви очила ще са необходими, за да оцените получения нюанс. Невъзможно е да си представим как изглежда това реално произведение на колориста от Калифорния Хейли Бекич, но дори на снимката може да се види трептенето на къдриците, когато светлината се отразява в тях.

Многоцветна блондинка

Колко нюанса на русото виждате? Милион, не по-малко. Стилистът от Кънектикът Мелиса Мецанот създава образ, използвайки различни нюанси на руса и кафява.