Цветелина Янева разкри с какво е изненадала сина си

През ключалката
11:21 - 27 Декември 2019
7966
Цветелина Янева разкри с какво е изненадала сина си

Цветелина Янева сподели, че това е първата осъзната Коледа за нейния син, който вече е почти на две години и половина, знае кой е Дядо Коледа и съответно чака подаръци от него.

“Аз го подготвях няколко месеца преди това. Разказвах му за шейната, за подаръците, че децата трябва да са послушни, за да получат подаръци. Не че е слушал, но му беше много интересно. Всъщност той няма много голямо усещане към материалните неща, но балоните са му най-любими и успяхме да му направим изненадата” – разказва певицата.

Синът й вече говори и всичко разбира. Освен българския език, са започнали да учат и английски, за да му е по-лесно след това.

“Усещам го, че е доста артистичен. Прилича основно на моя баща и визуално, и не само, и няма как да не е музикален. Което мен много не ме радва, но ще видим нататък. Дано да не е голям поривът и желанието към музиката, тъй като може би ми се иска с нещо друго да се занимава. Нямам някакви родителски амбиции спрямо него и не искам да покорява някакви върхове. По-скоро искам да е щастлив. А щастието не е винаги на 100 процента да си в успеха. Щастието е да прави това, което иска и с лекота да му се случват нещата. А не само да гони, да гони, защото в един момент човек се изморява от тези амбиции и става така, че никога не са му достатъчни“ – казва щастливата майка.

Цветелина Янева признава, че е много променена от майчинството и основната промяна се изразява в това, че се чувства повече жена.

“Нещата, които правя и емоцията, която влагам в проектите ми, ме карат да се чувствам по-женствена. Преди подхождах по по-детски, някак си така си представях нещата. Сега всичко вече е по-осъзнато и моето присъствие е по-женствено“ – подчертава тя.

Почитателите на певицата казват, че 2019-а е една от най-успешните й години в музикалната кариера до момента. Фолк звездата на „Пайнер“ признава, че никога не е била достатъчно амбициозна, но се радва, че има достатъчно хора, които да я нахъсват и мотивират да предлага добри проекти.

“Винаги ме е държало това, че музиката е най-важното. Но в крайна сметка това е и бизнес, и се радвам, че съм сформирала екип, който да ме бута понякога, тъй като особено сега като майка, енергията ми е насочена предимно в друга посока“ – не крие изпълнителката.

“И на мен вече не ми харесва много това, че не ходя по участия. Искам да се срещам с феновете ми. С г-н Димитров мислим за някакъв различен формат за моите изяви. Искаме да доизясним нещата, за да мога да се срещам с почитателите ми и в същия момент да не е толкова често и да не ме лишава от грижите за моето дете. Мислим го, имам още малко време до три годишната възраст на детето. Това, което съм запланувала за другата година, са две срещи с феновете, на които ще представя моя нов албум“ – казва още Янева.