Цветеслава Гъ. брани Слави: Лешояди висят пред къщата му!

Политика
19:16 - 27 Юли 2021
8638
Цветеслава Гъ. брани Слави: Лешояди висят пред къщата му!

Да висиш пред къщата на Трифонов е лешоядство. Това коментира шефът на психиатрията ”Св. Ив. Рилски” д-р Цветеслава Гълъбова във връзка с опита на журналистката Ива Николова да издири лидера на партията, на която българския народ гласува доверие за управление. Както е известно, откакто спечели изборите, Слави се е скрил като мишок и е делегирал всичко на дясната си ръка Хаджи Тошко.
 
Ето какво написа психиатърката, която далеч не беше толкова възмутена, когато протестиращи висяха пред дома на Бойко Борисов в Банкя:

"Копролалията (букв. - лайняна реч, говорене на глупости - бел. ред.) като "Журналистически" похват - мнение от един психиатър, който прави разлика между психопатология и личностова патология.

Покрай информацията за здравословното състояние на г-н Станислав Трифонов, изплува и друга - съществото ива николова се курдисало вчера заедно с други едни същества пред къщата му.

Спомних си за напоителните вопли от разни медии, че трябвало г-н Филип Станев да й се извини заради обидни думи към нея. Той го направи в “Лице в лице” преди няколко дни.

Сега ще има ли коментар от “колегите” на “журналистката” за нейното поведение?

Николова, това не е журналистика, а грозно и долно лешоядство.

Там, където родителите не са били на мястото си в първите седем години, и Господ е безсилен!

А на г-н Трифонов пожелавам здраве и пълно възстановяване!"