Цветеславо, спри се! Психиатърката "храни" Стефан Цанев заради любимеца си Румен Радев

Политика
14:50 - 05 Ноември 2021
6593
Цветеславо, спри се! Психиатърката "храни" Стефан Цанев заради любимеца си Румен Радев

Вместо да си гледа пациентите в "Курило", д-р Цветеслава Гълъбова продължава да развива все по-агресивна "обществена" дейност. Под ударите на прецъфтялата психиатърка последен попадна драматургът Стефан Цанев, който си позволява да не харесва нейния любимец Румен Радев.

Вижте как Цветеслава се нахвърли върху живия класик в социалните мрежи:

Преди няколко дни в интервю за в. Ретро г-н Цанев заклеймява Президента Радев и благоговее пред кандидата Герджиков - бил впечатлен от него, а Радев бил направил нещо, което нито Живков, нито Червенков са си го позволили - направил е служебни кабинети /конституционно изискване/, които 6 месеца управляват.
Припомням отказа на г-н Цанев да получи орден Златен век, мотивиран от морални съображения - орденът бил връчен и на агент на ДС.

Ще ми да науча дали моралните чувства на г-н Цанев не са засегнати от мълчанието на впечатлилия го професор Герджиков по темите за ПРЕБИТИТЕ студенти миналото лято, корупцията, кюлчетата, бедността, мизерията, грабежа, а от днес - задържаната кметица на Симеоновград с пачки евро и списъци на хора.

Та, г-н Цанев, наистина много ми се иска, а вероятно не само на мен, но и на много хора, които харесваме Вашето творчество, какво е Вашето отношение към оглушителното мълчание на Вашия и на ГЕРБ кандидат за Дондуков 2.