Цвети Пиронкова се насочва към модата

Стил
11:19 - 16 Септември 2020
3042
Цвети Пиронкова се насочва към модата

Цвети Пиронкова вече осъзнава, че след края на спортната си кариера трябва да се насочи към друго начинание. Преди година тенисистката пусна своя модната марка и онлайн магазин, но не успя да се наложи на пазара. Едва след невероятното си представяне на корта срещу Серина Уилямс Пиронкова реши да насочи силите и парите си към онлайн магазина си. Във фейсбук вече гъмжи от реклами на модната марка на Цвети, забеляза Lupa.bg.

Припомняме, че световната тенис сензация при жените от завършилия US Open спечели 425 хиляди долара от наградния фонд за достигането на четвъртфиналите, където отпадна в епична битка със Серина Уилямс.

Според близки до семейство Пиронкови по-голямата част от заработеното на кортовете ще отиде в инвестиция за развитието на модния й бранд, който иска да наложи на пазара. Тя вече е планирала инвестиции в производство, мениджмънт, реклама, както и е разширяването на гамата продукти.

“След дълъг период на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и много отдаденост, екипът ни има повод да се гордее със срещата, която дадохме на две от големите ми страсти в живота – спорта и модата” – заяви преди време тенис звездата.

Проверка на Lupa.bg показа, че Пиронкова иска по 85 лева за клин и 70 лв за бюстие. Цените са колкото най-известните спортни марки. Модният бранд е насочен към дамите с активен начин на живот и олицетворява баланса, която всяка жена търси в живота сред множеството ангажименти и времето за спорт. Моделите са вдъхновени от спортната кариера на Цвети Пиронкова и желанието й да създаде облекло, в което от сутрин до вечер да може да се чувства комфортно, свободно и в същото време елегантна и стилна.