Цвети скача от мъж на мъж във "Фермата"

Нещо за четене
14:46 - 26 Октомври 2021
6382
Цвети скача от мъж на мъж във "Фермата"

Цвети от "Фермата" е истинска волна пеперуда! Красавицата скача от мъж на мъж в риалити шоуто. Тя най-после отвърна на целувките на строителя Виктор. Двамата си размениха ласки пред очите на останалите риалити герои, които озвучиха интимния момент с дюдюкания и аплодисменти.

До романтичната сцена се стигна, след като барманът Ивайло провокира Виктор да влезе в ролята на изпечен сваляч и да покаже чувствата си към красавицата. Докато строителят се колебаеше какво точно да направи, Цвети се приближи към него и първа го целуна. Вдъхновен от смелостта й, Виктор се хвърли обратно към нея, притисна я в прегръдките си и я целува дълго и отдадено като в холивудски филм.

"Колко е чиста тази любов! Всичко е толкова истинско! Все едно и двамата са деца, които за първи път преживяват това чувство“, коментира развълнувано Лора.

Виктор сподели, че има приятелка, но това не му пречи да се сваля с Цветелина.  След като влезе във "Фермата" и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие чувствата си вече 30 дни.

"Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната й непохватност така сексапилно се вписва в стопанството“, разнежи се младият мъж, явно забравил за приятелката си. "Олеле, ти си влюбен!“, разконспирира го бизнесменът Пламен в първите дни на октомври.

Самата Цвети призна, че си пада по пламен, който е неин тип, но това не й пречи да се понатиска с Виктор и да му дава напразни шансове.