Цветомир Паунов: Цветанов е затворена страница за ГЕРБ

Въпрос на време е бившият втори в партията да оттегли членството си в управляващата партия

Новини
15:28 - 16 Юни 2020
5223
Цветомир Паунов: Цветанов е затворена страница за ГЕРБ

Цветанов е затворена страница за ГЕРБ и не е заплаха за нормалното функциониране на структурите по места. Това стана ясно от коментар на административния секретар на партията Цветомир Паунов. В управляващата партия се коментира, че е въпрос на време бившият втори в ГЕРБ да оттегли членството си в организацията, след като вече има заявка за собствен политически проект.

"За нас най-важна е партийната работа в ГЕРБ, а не какво правят партийните опоненти", заяви административният секретар на управляващата партия пред БНР. По думите му председателят на ГЕРБ Бойко Борисов познава структурите на партията по места не по-малко от Цветан Цветанов:

"Структурите са жив организъм от хора, които през годините са работили за ГЕРБ и за лидера на партията Бойко Борисов".

Паунов коментира още, че в ГЕРБ не е тема за разговор раздялата на Борисов с Цветанов:

"Ние не сме партия, която се занимава с вътрешни интриги и дребнотемия. ГЕРБ е единна партия със силен лидер и с ясна визия как да продължи напред като силна партия".

Паунов е категоричен, че не се задават предсрочни избори, защото няма предпоставки за извънреден вот.

"Случват се процеси, които обикновено се случват няколко месеца преди парламентарните избори и целят да дискредитират по всякакъв начин управлението. И опонентите да си дадат по служебен път някакво преимущество спрямо ГЕРБ".