Д-р Енчев отнесе кола на пътя и се скри

Лекарят-милионер помля Ауди А6 и отказа да изчака полицията

Общество
08:30 - 22 Май 2021
12292
Д-р Енчев отнесе кола на пътя и се скри

Д-р Невен Енчев е катастрофирал пред болница "Медлайн" в Пловдив в петък вечетра. За това съобщи пострадалият шофьор на автомобил Ауди "А6". Преди няколко часа д-р Енчев се връщал към медицинското заведение и при опит да паркира ударил колата на мъжа, докато той бил вътре.

"Излезе от колата аз го попитах какво ще правим сега, а той ми каза, че няма да се занимава с мен и се качи в болницата", разказа потърпевшият. Според него и други очевидци д-р Енчев се е държал странно.

Хората са извикали полиция. Екип на униформените е дошъл пред болницата, но д-р Енчев отново отказал да слезе и да се яви пред органите на реда. Опитали се да го потърсят и вътре, но докторът бил неоткриваем. 

Потърпевшият е пуснал жалба във Второ РУ на МВР в Пловдив. За момент полицията ще приготви протокол за ПТП и акт на виновника. Предстои да стане ясно дали ще могат да бъдат иззети записи от камерите на медицинското заведение. 

Припомняме, че преди по-малко от две години д-р Енчев отново бе замесен в пътен инцидент. Тогава с брандирания си "Ситроен" с името и емблемата на резиденцията си в Белащица "Алхимиста" той помля "Ауди" А4 и още един автомобил. За щастие нямаше пострадали.