Д-р Щонова се уреди с ново предаване

„Светът на здравето“ тръгва на 9 октомври от 11:30 ч. по bTV

Новини
13:46 - 23 Септември 2022
4528
Д-р Щонова се уреди с ново предаване

Д-р Неделя Щонова започва ново здравно предаване, което тръгва на 9 октомври (неделя) и ще се излъчва всяка неделя от 11:30 ч. в ефира на bTV. Тя ще продължи да информира зрителите за здравните теми, които ги вълнуват, с помощта на доказани експерти. Неделя не спира да печели признание както от верните си почитатели, така и от доказани специалисти, като само преди дни бе удостоена с две награди от БЛС (Български лекарски съюз) и „Southeast European Medical Forum“.

„Светът на здравето“ е образователно предаване за проактивна здравна култура. Основната му цел е да насърчава здравословния начин на живот с цел хармония, щастие, дълголетие и благоденствие. В предаването Неделя ще среща зрителите с най-добрите здравни специалисти в България и по света и ще разказва невероятни лични истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата сила на човешката психика.

Най-новото предаване в ефира на bTV си поставя за задача да наложи нови стандарти в съвременната здравна журналистика, базирани на научни факти, които да вдъхновяват зрителите да осъзнаят потенциала и психичната сила на дисциплинирания ум. Новото предаване ще включва и специални рубрики за физически упражнения, здравословно хранене и поддържане на емоционален баланс по пътя към истинското щастие.

Водещата д-р Щонова ще дава актуална информация за най-новите и авангардни постижения в областта на съвременната медицина и терапия. Неделя ще информира зрителите и за множество работещи подходи и принципи на здравословно хранене, двигателна активност, философия и начин на живот.