Да го ожали човек : Синът на Мадона гладува

18-годишният Дейвид се е изнесъл от дома на майка си и открива рисковете на самостоятелността

Изповеди
10:23 - 22 Юли 2024
2286
Да го ожали човек: Синът на Мадона гладува

Осиновеният син на Мадона Дейвид Банда казва, че понякога не разполага с достатъчно пари за храна. Думите на младия мъж са цитирани от изданието The Sun.

Неотдавна 18-годишният Дейвид се е изнесъл от дома на майка си, притежателка на състояние от почти 840 млн. долара и няколко къщи по целия свят. Сега той живее в Бронкс, среща се с модела Мария Атуеста и изкарва пари с уроци по китара. Според него новият му живот наистина му харесва, въпреки че е свързан с някои предизвикателства.

„Хубаво е да осъзнаеш, че е девет часа вечерта, гладен си и разбираш, че нямаш достатъчно пари за ядене. Интересно и забавно е да си млад“, допълва той.

Много потребители на интернет подкрепиха Дейвид и неговата майка-звезда, която според тях учи децата си да бъдат независими. Други обаче смятат, че Мадона е можела да помогне на сина си, а някои осъждат Дейвид за това, че се оплаква, въпреки късмета си да получи добър старт в живота.

Дейвид Банда потвърди по време на предаване в социалните мрежи, че Мадона има нов мъж:

„Да ви кажа истината, тя не е сама. Тя се среща с някого. Тя винаги прави това, което иска да прави“. 

Припомняме, че наскоро Мадона заинтригува феновете си със снимки с мистериозен млад мъж. След това в мрежата се появи информация, че новият ѝ любовник може да е футболистът Аким Морис.

Общо 65-годишната Мадона има шест деца: биологични - 27-годишната Лурдес и 23-годишния Роко, както и осиновени - 18-годишния Дейвид, 18-годишната Мърси и 11-годишните близначки Стела и Естер.