Да хванеш братушките, па да удариш македонските братя

Коментар
21:41 - 28 Декември 2021
15871
Да хванеш братушките, па да удариш македонските братя

Панславизмът е политически метастаз на имперската доктрина, според която всички славяни трябва да се обединят в една държава, присъщ на агресивни и експанзивни държави като Русия, Сърбия и в по-малка степен – Чехия и Полша. Човеконенавистната догма е сублимация на най-потните полюции на родните русофили и македонисти, които са се обединили в един огромен, всеяден тумор, стремящ от векове асимилацията на българи, унгарци, власи, молдовци, румънци и гърци.

Онзи ден в Скопие беше премиерата на отвратителната съветска пропагандна помия „Една вяра, един език“ – филм, заснет със съдействието на Руското посолство в Северна Македония и отличен като „Най-добър телевизионен филм в регионално телевизионно студио“ на XXVI филмов и телевизионен фестивал „Радонеж“ в Москва. Доста плиткият фейк твърди, че родината на славянската азбука е Македония, а братята Кирил и Методий нямат нищо общо с България.

Ще речете – едно 80-минутно шоу, голяма работа. Като дойдат да реват на Кирчо Петков и Румен Радев за членство в ЕС, бързо ще ги турнем на място. Добре, тези мизерници братята от Запад ще ги сложим, а ония, големите, братушките от Изток? С тях какво ще правим? Май те ще ни го сложат, както правят със завидна целенасоченост вече 150 години.

Изцяло за сметка на българските национални интереси вече век и половина нашите „освободители“ газят с миризливия си казашки ботуш история и култура, памет и род. И обслужват всячески патологичния македонизъм, който е най-жалката и противна издънка на великосръбската идеология.

По руска команда Сърбия вероломно нападна България през 1885 г., а Румъния отцепи Южна Добруджа през 1916-а. Червената армия окупира България през есента на 1944 г., като преди това спонсорираше кървави атентати и политически убийства в продължение на три десетилетия. Половин век живяхме в психопатичния съветски стопанско-обществен модел и го заменихме пак с руското изобретение на мутроолигархията, отгледана от тайните служби.

Македонизмът е просто поредната и може би най-долнопробна бухалка на руския имперски интерес. А най-позорното е, че в България освен голямата и открита слугиня на Кремъл – БСП, съществуват още десетки русофилски агентурни клетки като „Атака“, „Възраждане“ и пенсионерските сбиртоци на Светлана Шаренкова. Когато не са твърде заети да пускат фейкове за графеновия оксид във ваксините на Бил Гейтс и за това как американските богаташи източват кръвта на дечица, за да се подмладяват с адренохром, те винаги се сещат да насочат поглед към размирната Македония.

Ех, де толкоз акъл да слушаме предупрежденията на Левски и Раковски, на Захарий Стоянов и Стефан Стамболов, че братушките нямат към нас друго отношение освен налагане на своята политическа система, енергиен рекет, културна деградация, окупация и асимилация. И как по-удобно да забият ножа в гърба ни, от това да използват собствената ни плът и кръв, земята, за която умряха Гоце и Даме, Владо Черноземски и Тодор Александров? Гадост, но сме им свикнали, нали, г-жо Шаренкова?