Да, маите си говорели с извънземни

Най-сетне се разсекретяват някои доказателства

Мистика
08:27 - 06 Ноември 2020
5619
Да, маите си говорели с извънземни

Мексиканското правителство разсекретява документи и снимки на предмети, описващи контакт на маите с извънземни. Изключителните дискове, които свидетелстват за среща на маите с извънземни, са открити от Националният институт по антропология и история (INAH).

Според института дисковете са открити още преди 80 години, но са укривани от мексиканското правителство. Археологическите находки са представени на обществеността за първи път в документален филм, наречен" Откровения на маите за 2012 и нататък", а за снимките на енигматичните дискове е изнесен доклад на конференция в Германия през 2011 г. Ето и какво най-вероятно представляват изображенията, отбелязани с цифри на снимката:

1- Двата пръстена най-вероятно изобразяват Земята и нейната атмосфера. 

2/3 - Смята се, че това е комета или астероид, насочил се към Земята.

4 - Космически кораб, който вероятно трябва да отклони астероида.

5 - Астронавт, който контролира космическия кораб.

6 - Още един космически кораб.

Най-високопоставеният държавен служител в Мексико, който си е позволил да говори за контакти с извънземните, се казва Луис Аугусто Гарсия Росадо (Luis Augusto García Rosado). Той разказва за срещи между маите и извънземни, описани в древни текстове, които правителството е държало в тайна в продължение на десетилетия. Росадо споменава и 3000-годишни установки за кацане на космически кораби в джунглите на Мексико. Бургас нюз допълва, че въпреки разкритията, около разсекретяването на снимките и документите не се е вдигнало много шум.