Да плажуваме или да гласуваме?

Надали някой нашенец, планувал лятната си отпуска по време на избори, ще се надигне от шезлонга, за да пуска бюлетини

Новини
11:50 - 08 Юни 2024
5414
Да плажуваме или да гласуваме?

На избори или на плаж - изборът е ваш. Хубавото време препълни някои от плажовете по българското Черноморие. И тази година въпросът дали да се почива у нас или в чужбина разделя мненията на двата полюса. Всъщност прекрасните ни плажове и морската вода често се оказват непредпочитани от българи заради високите цени на хотелските услуги и заведенията там. Мнозина избират Италия, Гърция или Турция за лятната си ваканция. 

Задръстванията към Бургас се превърнаха в нещо традиционно с началото на юни месец - дали заради ремонти в най-неподходящото време или поредното ПТП заради някой джигит, който няма търпение да се пльосне във водата, трафикът към морето с всяко изминало лято става все по-непоносим.

Но явно не толкова, че да откаже желаещите да отидат на плаж на Южното ни Черноморие. Наш екип вече провери - 25 градуса е водата край Бургас, а плажовете са все още спокойни, с две думи - заслужава си. Но също така си заслужава и да гласуваме - за да не ни нарушават политиците спокойствието през следващите няколко години с избори през няколко месеца.  

Изборът е ваш - да плажувате или да гласувате?

Снимки: Агнес Методиева