Да, те са най-сексапилните на Олимпийските игри

Алика Шмит и Томас Чекон събраха погледите на феновете

Новини
17:40 - 12 Август 2024
3309
Да, те са най-сексапилните на Олимпийските игри

Докато на боксовия ринг Имане Халиф от Алжир с мъжката тежест на юмруците си взриви скандал за правата, свободите и справедливостта в спорта, други атлети оставиха света без думи единствено с физическото си присъствие в Париж. Оказва се, че на тези Игри Германия и Италия могат да се похвалят с двамата най-сексапилни атлети, които на фона на много красиви спортисти направиха най-силно впечатление на феновете в социалните мрежи.

Германската щафетна лекоатлетка Алика Шмит е толкова красива, че изглежда сякаш е създадена от изкуствен интелект според мнозина. Освен всичко тя е определена за най-сексапилната спортистка в света и от австралийското списание Busted Coverage още през 2017 г. Алика гарантира, че никой няма да запомни победителите в щафетата на 4х400 метра, а само как се развяват русите й коси.

Италианският плувец Томас Чекон пък спечели не само златото на 100 метра гръб, но и със сините си очи и изваяно тяло стана номер 1 олимпиец в сърцата на жените.

Разбира се, те не са единствените, които се открояват с впечатляваща визия, но спокойно може да се каже, че изпъкват сред шампионите в това отношение.

Една от най-сексапилните спортистки е и парагвайската състезателка по плуване Луана Алонсо, която бе изгонена от олимпийското село, защото не е нощувала в него и също така е демонстрирала неуместно и смущаващо поведение.

Но да се върнем към Алика и Томас. И двамата извървяват нелек път, за да са на най-голямата арена за един спортист.

Шмит е на 25 години и сега прави своя олимпийски дебют на пистата на "Стад дьо Франс".

С участието си в смесената щафета в Париж тя стана главен герой в скандал. Шмит бе избрана от селекционерите да се състезава на мястото на съотборничката си Луна Булман, която реагира яростно на това решение и след като се оплака в инстаграм, бе отстранена и от женския щафетен отбор на 4x400 метра в Париж. Тя твърди, че макар да е втората най-бърза състезателка на хартия, все пак е била заменена от Шмит.

Гаджето на Булман, Жан Пол Бредо, който се състезаваше в отбора, също възрази срещу спорния избор и предположи, че станалото с приятелката му е повлияло на представянето му.

В крайна сметка германците не се представиха добре и завършиха седми в смесената щафета 4x400 м. В изявление германската атлетическа асоциация застана зад единодушното си решение и подреждането на отбора. И съобщи, че Жан Пол Бредо е получил разрешение да се състезава в първия кръг на 400 метра в неделя, след като се извини за коментарите си.

Алика отдавна чака своя звезден миг на олимпиада. Тя трябва да се състезава и в отложените поради пандемията игри в Токио през 2020 г., като пътува с отбора, но няма шанс за изява, тъй като минава през тежка лична битка с COVID-19 и се възстановява от скъсани връзки. Затова за нея участието в
Париж е достигнатият блян.

"Моята най-голяма мечта се сбъдна! Без значение колко големи са мечтите ви, ако останете отдадени и вярвате в себе си, добрите неща ще ви споходят", сигурна е красавицата.