Дачков: Кой иска да учат децата му на педерастия?

Това не е битка с идеи, а с извращение, драги умнокрасиви приятели

Политика
14:03 - 08 Август 2024
1969
Дачков: Кой иска да учат децата му на педерастия?

Да искаш да преподават на децата в детската градина и училището как се разменят ласки между двама мъже и две жени е патология за лечение. В това няма никакво съмнение. Това е чиста лудост, която с времето е станала част от нормалността за някакви хора. Нещо повече - те са патетични в защитата ѝ, което прави лудостта чиста на квадрат. Това написа в социалните мрежи видният християнин и хорист в "Ал. Невски" Явор Дачков.

Тези хора плачат за духовна грижа, защото медицинската не може да им помогне, както и на всички нас, които се имаме за нормални. Всички сме болни, но някои от нас гледат към здравето, както би се изразил Оскар Уайлд, най известният гей (нарочно не употребявам класическата и правилна гръцка дума, за да не ме отрежат и от тук) на моето време. ЛГБТ е патология на ума, после на пола. 

Това не е битка с идеи, а с извращение, драги умнокрасиви приятели. Вие защитавате откровена демонична стихия на разврат, която посяга към децата. Какво повече да ви кажем от това. Моят маниер е да обиждам, за да се сепне другата страна, но тук и за това нямам енергия. Ако не виждаш очевидното няма какво да се направи. 

Ако се бориш в детската градина и началното училище да учат децата ти на педерастия (гръцка дума, която идва от момче и изгарящ любовник) е краят. 

Вие не ставате за нищо в този живот и докато сме живи ще ви се дава битка, защото животът е по-жив от перверзията, която е паразит на живота. 

Ап. Павел го описва много добре, точно и ясно като пропадане в пропастта на извратения ум. Ако Библията можеше да се покаже атрактиввно на кино като "Матрицата", хората щяха истински да се ужасят.

Ето какво казва един от най-образованите евреи и благословен от Бога човек в християнството. Апостол Павел започва посланието си до римските християни, които са живяли в епицентъра на разврата по следния начин още в в началото на писмото си. Първа глава от посланието, 21 стих:  

Понеже те, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха, а се заблудиха в своите помисли, и неразумното им сърце се помрачи;
22. наричайки себе си мъдри, те обезумяха,
23. и славата на нетленния Бог измениха в образ, подобен на тленен човек, на птици, на четвероноги и на влечуги, -
24. затова и Бог, според похотите на сърцата им, предаде ги на нечистотата, за да се безчестят телата им сами в себе си;

25. те замениха истината Божия с лъжа, и се поклониха и служиха на творението повече, отколкото на Твореца, Който е благословен вовеки. Амин. Св. пророк Авакум
26. Затова Бог ги предаде на срамотни страсти: жените им замениха естественото употребление с противоестествено;

27. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.
28. А понеже се не опитаха да имат Бога в разума си, то Бог ги предаде на извратен ум - да вършат онова, що не прилича,

29. бидейки изпълнени с всяка неправда, блудство, лукавство, користолюбие, злоба; пълни със завист, убийство, разпри, измама, злонравие;
30. бидейки клюкари, клеветници, богомразци, ругатели, горделивци, самохвалци, изобретатели на зло, непослушни към родители,
31. безразсъдни, вероломни, недружелюбни, непримирими, немилостиви.